Ocene o Prostaffect

 • Lara
  Samo Prostaffect je pomagala mojemu možu, preizkusili smo veliko zdravil, celo operacijo smo želeli. Hvala bogu, dobro se je izkazalo, ker je operacija draga in tvegana. In s temi kapsulami niso izginili samo simptomi, ampak tudi sam prostatitis. Lahko varno svetujete njegovim prijateljem z isto težavo!
  Prostaffect
 • Nik
  Nikoli si nisem mislil, da se bom soočil s takšno težavo, kot je prostatitis. Zame ta bolezen ni bila nič drugega kot pravljica. Zelo dobre kapsule - Prostaffect, pomagajo in ne samo lajšajo bolečine, ampak tudi obnavljajo zdravje ljudi. Kar rečete, je za moške najpomembnejše.
  Prostaffect
 • Nejc
  Soočen s prostatitisom in je zelo neprijeten. Če tega zdravila ne bi poznal, preprosto ne vem, kaj bi na koncu počel. Bolnišnica je za operacijo zahtevala veliko denarja, medtem ko je bil Prostaffect izumljen, je učinkovit in predvsem poceni. Poleg tega lahko naročite prek dostave, ne da bi zapustili dom.
  Prostaffect
 • Miha
  Vsak moški se boji, da bi se srečal s prostatitisom, zato za preventivo jemljem kapsule Prostaffect. Prijatelji so mi svetovali to zdravilo, imeli so prostatitis, vendar mislim, da tudi prostatitisa ne bom imel. Zato te kapsule naročim večkrat na leto in jih mirno sprejemam kot dodatek k hrani.
  Prostaffect
 • Žan
  Moj prostatitis se je zgodil povsem nenadoma. Prenehala sem uživati v življenju, bolečine so in ne morem normalno na stranišče, erekcija pa je sram izginila. In ko sem naročil Prostaffect, sem se spet vrnil v življenje, ne samo da sem se znebil prostatitisa, ampak v postelji ni bilo več težav, vse je postalo ravno popolno. Zato svetujem vsem moškim!
  Prostaffect
Uporabniška ocena Prostaffect
4.9
22