Navodila za uporabo Prostaffect

Navodila za uporabo kapsul Prostaffect

Prostaffect je popolnoma nova rešitev za podporo zdravju prostate v Sloveniji. Njegov verjetni proizvajalec ga je spomladi 2020 dostavil na digitalni trg. Znano je, da večina naštetih komponent bistveno izboljša delo moških genitourinarnih in reproduktivnih sistemov. Proizvajalec je tudi že večkrat izjavil, da izboljšuje tudi pravilno delovanje prostate. To potrjuje tudi večina dostopnih pregledov strank in pregledov na spletnih forumih o intimnosti. Komentarji, pregledi in mnenja so večinoma pozitivni. Ne vključujejo nobenih resnih pritožb glede pojava negativnih stranskih učinkov, alergijskih reakcij ali drugih kontraindikacij. Toda za pravilen učinek morate kapsule uporabljati strogo po navodilih.

Navodila za pravilno uporabo kapsul Prostaffect

Prostaffect je kapsula z inovativno formulo, ki združuje darila narave s sodobno znanostjo. Uživajte jih enkrat na dan, najbolje pol ure pred načrtovanim obrokom. Priporočljivo je piti kapsule z veliko vode. Simptomi bolečine izginejo po prvem tednu uporabe. Na globlje ukrepanje boste morali počakati dlje. Odvisno je od resnosti bolezni, pa tudi od posameznih stanj telesa.

Nič ni lažjega kot jemanje dnevnih kapsul za povečanje libida Prostaffect. Pokriti so s tankoplastno prevleko, ki zlahka prizadene prebavila. Edina stvar, ki jo imenovani proizvajalec Prostate Solution Better Performance verjetno svetuje uporabnikom, je upoštevanje navodil za uporabo. Zbrani so v obliki obsežnega vodnika za uporabo in uporabo. Posodo z izdelkom shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Ne sme biti izpostavljen neposredni sončni svetlobi.

Kako pravilno uporabiti izdelek? Obstajajo trije preprosti koraki.

Navodila za uporabo kapsul
Korak 1 2. korak 3. korak
Ne prekoračite 2 (dve) kapsuli na dan. Naredite to približno 30 minut pred običajnim obrokom! Ne pozabite ostati telesno aktivni, jesti zdravo hrano za prostato in piti veliko tekočine! Ta postopek ponavljajte vsak dan vsaj cel koledarski mesec!

Celoten potek jemanja zdravila je 30 dni (en koledarski mesec). Če je potrebno, lahko čez nekaj časa ponovite tečaj za preventivo.

Indikacije za uporabo

Simptomi prostatitisa se običajno razvijejo postopoma in jih je mogoče odkriti dovolj zgodaj. Vendar se zgodi, da pride do poslabšanja zdravja nenadoma, takrat imamo akutni prostatitis. Neupoštevanje vseh simptomov lahko prispeva k poslabšanju kakovosti sperme, pojavu krvi v semenu in znatnemu zmanjšanju spolnega nagona. Simptomi prostatitisa:

  • Urinska inkontinenca.
  • Pogost pritisk na urinski mehur.
  • Vročina in hude bolečine v presredku.
  • Dražeča, pekoča bolečina pri uriniranju.
  • Povečana prostata na rektalnem testu.
  • Težave pri doseganju in vzdrževanju erekcije.
  • Zmanjšana kakovost spolnega življenja.
  • Prezgodnja ejakulacija.

Kontraindikacije za uporabo

Kapsule zaradi naravne sestave nimajo kontraindikacij. Edini pogoj, pri katerem izdelka ne morete uporabljati, je posamezna nestrpnost ene od komponent.